Știri & Povești

Știri & Povești

Fie că este vorba despre noutăți despre companii sau colaborări - aici veți găsi toate cele mai recente comunicate de presă și povestiri despre Dussmann. 

Se încarcă

  Dosarul de presă Dussmann - mereu la zi

  În trusa noastră de presă veți găsi rapoarte curente, cele mai importante fapte și cifre ale noastre, precum și informații suplimentare de fundal și imagini pe Dussmann. Sunteți bineveniți să utilizați acest lucru pentru raportarea dvs.

  Dussmann este cea mai mare secţiune de servicii a Grupului Dussmann

  Cu 66.000 de angajați în 21 de țări, Grupul Dussmann oferă o gamă completă de servicii legate de clădiri și oameni. Aceasta este organizația umbrelă generală pentru diviziile noastre: Dussmann, Care & Kids și Dussmann das KulturKaufhaus.

  Contactele de presă la Dussmann - contactați-ne

  Sunteți jurnalist și aveți întrebări despre unul dintre comunicatele noastre de presă? Sau doriți să ne contactați în legătură cu o anumită solicitare media? Colegii noștri din departamentul de presă vă vor ajuta cu plăcere.

  Pentru toate celelalte întrebări, inclusiv aplicații, vă rugăm să utilizați formularul de contact. Persoanele de contact responsabile vă vor contacta în scurt timp.

  Lista de corespondență a presei de înregistrare

  Doriţi să primiţi comunicate de presă şi ştiri despre marca Dussmann în mod automat prin e-mail? Apoi, vă rugăm să completați următorul formular online și să selectați subiectele pentru care doriți să primiți comunicatele noastre de presă. Abonamentul poate fi anulat în orice moment.