Curățenie exterioară Dussmann

Curăţarea exterioară a clădirilor, a sistemelor şi facilităţilor tehnice – pentru o proprietate curată

Facilitățile exterioare fac prima impresie asupra clienților, angajaților și concurenților. Proprietățile și motivele bine întreținute sunt fața ta către public și un factor important în imaginea ta bună.

Păstrarea lor în acest fel poate fi o provocare. Vă putem ajuta să vă îngrijiți și să vă curățați zonele exterioare, având o vedere de ansamblu asupra întregii proprietăți sau a întregului complex. Solutiile noastre individualizate se concentreaza pe ceea ce te face special si iti confera proprietatii tale o eleganta naturala. Și, desigur, suntem bucuroși să punem împreună un concept adaptat în mod specific nevoilor dvs.

Serviciile noastre în segmentul de curățenie exterioară

Curățarea exterioară și îngrijirea clădirilor

  • Curățenie și mentenanță
  • Îndepărtarea organică a algelor, mușchiului, mucegaiului și igrasiei
  • Curățarea fațadelor
  • Tratament rezistent la apă
  • Îndepărtarea graffiti-ului

Curățarea suprafețelor exterioare

  • Curățarea indicatoarelor, sistemelor și instalațiilor tehnice, precum și a steagurilor
  • Curățenia garajelor
  • Eliminarea deșeurilor

Servicii de curățenie sustenabile

În activitățile noastre de curățare a clădirilor, ne concentrăm pe produse biodegradabile și foarte concentrate și pe apropierea fizică apropiată de partenerii noștri en-gros. Agenții de curățare, produsele din hârtie și textilele au cel puțin o etichetă ecologică: A.I.S.E., floarea UE, sigiliul FSC sau Lebăda Nordică.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Servicii de curățenie Dussmann

Serviciile noastre pentru facilități curate, de sus în jos și în interior și în exterior

Dussmann este cunoscut pentru gama sa largă de servicii de curățenie. Dacă aveți nevoie de servicii suplimentare de curățenie dincolo de curățenia exterioară, nu ezitați să verificați ceea ce oferim: