Facility Management Dussmann

O gamă completă de servicii – individuale și adaptate pentru a se potrivi nevoilor dvs

Oferim cea mai largă gamă de servicii pe piața românească de facility management. Dincolo de aceasta, combinăm serviciile cu expertiza industrială și cu proprietățile dumneavoastră individuale și/sau nevoile clienților. Fiecare dintre serviciile noastre integrate de facility management este orientat spre sprijinirea proceselor dumneavoastră de bază. Specialiștii noștri utilizează procese fiabile și metode sigure. Vom lucra cu dumneavoastră pentru a ne asigura că cerințele dumneavoastră individuale sunt încorporate. Scopul nostru este de a reduce costurile, îmbunătățind în același timp performanța noastră. Setul nostru de instrumente pentru realizarea acestui obiectiv include optimizarea continuă a lanțului valoric, monitorizarea continuă a calității, un sistem de management al calității bazat pe proces și documentația end-to-end. Gândirea și acțiunile durabile ocupă un loc central în tot ceea ce facem.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

© Dussmann

Acțiuni sustenabile în facility management

Curățarea utilizează apă, electricitate sau substanțe chimice. Ne angajăm să asigurăm sustenabilitatea în activitățile noastre și să conservăm resursele. De aceea, oferim o multitudine de soluții ecologice – de la utilizarea sacilor de gunoi ecologice și a sistemelor de curățare ecologică până la furnizarea de instruire în domeniul durabilității pentru personalul operațional.

Cunoaște mai bine Facility Management oferit de Dussmann

Aruncați o privire în spatele cortinei la Dussmann Facility Management. În poveștile noastre Dussmann, vă oferim informații interesante despre activitatea zilnică a angajaților noștri și vă raportăm despre proiectele și experiențele noastre.

Se încarcă

    Cere o ofertă

    Lăsăți-ne să vă sfătuim . În funcție de nevoile dvs., vă putem oferi servicii individuale competente sau un pachet personalizat de servicii complete – toate dintr-o singură sursă. Vom fi bucuroși să vă pregătim o ofertă individuală.

    Andrei Staicu

    Manager QHSE