Despre Dussmann

Mai mult din pasiune

“Ne pasă de more” este promisiunea pe care echipa noastră o face în fiecare zi în toată munca noastră pentru dvs. Această propoziție unică exprimă pasiunea noastră și dorința noastră de a fi mai mult decât un simplu furnizor de servicii de construcții. La urma urmei, punem oamenii în față și în centru în tot ceea ce facem. Pentru ei ne propunem să proiectăm spații de locuit și de lucru care fac viața de zi cu zi mai bogată și mai ușoară. Acest lucru este valabil pentru întregul segment de management al instalațiilor și nu numai, pentru serviciile alimentare profesionale și sistemele și echipamentele tehnice –, pe scurt, toate spațiile de locuit și de lucru din și în jurul clădirilor.

Cum reuşim să facem acest lucru? Fiind parte a unei puternice companii internaționale de servicii – Grupul Dussmann. De fapt, suntem cea mai mare parte a sa: Divizia Dussmann reprezintă aproape 80% din vânzările grupului de îmbrăcăminte. Vrei detalii suplimentare? Iată câteva fapte și cifre:

aproape 98 %
peste 20
 top 10

Îi facem pe oameni fericiți, astfel încât să aibă succes

Indiferent dacă avem grijă de site-uri de afaceri sau clădiri de birouri, de mari facilități industriale sau de instituții precum școli și spitale, un lucru este întotdeauna adevărat: dacă oamenii din interior sunt fericiți, afacerea va face bine, de asemenea. Desigur, cerințele variază și sunt adesea destul de complexe. De aceea, ne angajăm să lucrăm alături de clienții noștri ca un partener de lungă durată, pasionat, cu accent pe soluții. Toate acestea sunt motive întemeiate care ne fac partenerul potrivit și pentru dumneavoastră.

Și iată și mai multe:

  • Avem o rețea puternică de sucursale. Puteți găsi Dussmann în peste 50 de locații din Germania –, astfel încât să ne îmbrăcăm întotdeauna chiar lângă tine.
  • Devenim mai buni pe zi ce trece. Toate proiectele și serviciile noastre sunt supuse unui proces continuu de testare și îmbunătățire.
  • Știm ce facem. Dacă nu știam, nu am fi putut crește de la o mică companie regională la o întreprindere de servicii internațională în istoria noastră de aproape 60 de ani.
  • Suntem responsabili în acțiunile noastre. În tot ceea ce facem, respectăm principii etice clare și demonstrăm responsabilitatea socială – față de angajați, clienți și societate în general.

 

Diviziile noastre

Facem o mulțime de lucruri. Pe toate le facem bine.

Gama de servicii oferite sub brandul Dussmann este una diversă. În același timp, toți angajații noștri sunt specialiști în domeniile lor specifice. Acest lucru aduce o multitudine de avantaje, pentru început - pentru noi. Gândirea în afara cutiei în munca noastră de zi cu zi ne oferă flexibilitate și motivație suplimentară și face cultura corporativă, unde lucrăm, una foarte specială.

Dar, mai presus de toate, dumneavoastră, în calitate de clienţi ai noştri, beneficiaţi şi mai mult primind un spectru de servicii unic, bazat pe o gamă largă, toate dintr-o singură sursă. La Dussmann, puteți beneficia de o multitudine de servicii în următoarele domenii: