Servicii de catering Dussmann pentru personalul de restaurant

Bucurie sănătoasă și echilibrată pentru angajații din companii

Alimentația proaspătă și sănătoasă a devenit semnificativ mai importantă în lumea corporativă. Majoritatea oamenilor doresc să mănânce – sănătos, inclusiv la locul de muncă. Tutunărie până la companii pentru a oferi o nutriție ușoară, echilibrată și gustoasă angajaților lor zilnic.

Valoare adăugată prin servicii

  • O gamă largă de opțiuni de servicii alimentare zilnice
  • Mâncare din surse locale
  • Calitate înaltă, bogată în nutrienți
  • Produse organice disponibile la cerere

Dining Concept Delightful Catering corporate Dussmann

Acesta este motivul pentru care Dussmann Food Services oferă conceptul Încântător de catering corporativ – cu plăcere în rolul principal. În acest fel, companiile pot garanta că angajații lor se pot bucura de mâncăruri ușoare, proaspete și ușor de digerat, adaptate în mod specific diferitelor gusturi și nevoi ale tuturor oaspeților de zi cu zi. Atunci când ne selectăm produsele, acordăm o atenție deosebită calității de top și preferăm să lucrăm cu furnizorii din zona locală. Acest lucru ne permite să oferim o abordare locală a favoritelor internaționale, să asigurăm o adevărată diversitate și să oferim plăcere pură.

Sustenabilitatea este importantă pentru noi. De aceea ne-am angajat să luptăm împotriva risipei alimentare.

CATERING MADE BY DUSSMANNLa ce ne referim prin sustenabilitate?

Sustenabilitatea și plăcerea nu se exclud reciproc. De aceea ne-am propus să lucrăm cu clienții noștri pentru a crea concepte locale durabile. Citiți mai departe pentru a afla cum funcționează.

Calitate înaltă și igienă pentru liniștea sufletească

Vă oferim liniște sufletească și documentație transparentă atunci când vine vorba de igiena alimentară și igiena personală. Deținem certificarea în conformitate cu EN ISO 9001, Regulamentul European de Reglementare în domeniul igienei (CE) nr. 178/2002 și 852/2004, împreună cu un concept HACCP dovedit de noi pe care vă puteți baza:

  • Analiza riscurilor potențiale pentru alimente în procesul de producție
  • Identificarea punctelor în care pot apărea riscuri în procesul de producție
  • Specificarea punctelor critice de control pentru siguranța alimentară
  • Proceduri eficiente de testare și monitorizare pentru punctele critice de control
  • Audituri interne pentru asigurarea calității

Serviciile de catering Dussmann

Mai mult decât servicii de catering prntru personal

Dussmann este cunoscut pentru serviciile sale versatile de catering pentru personal. De asemenea, ne ocupăm de o gamă largă de alte facilități - de la cafenea la catering complet, de la centre de zi la case de pensii. Împreună cu clienții noștri, transformăm serviciile în soluții personalizate.