Servicii de catering Dussmann pentru vârstnici

Nutriție sănătoasă și echilibrată pentru vârstnici

Nutriția este importantă pentru toate vârstele. Dar mai ales persoanele în vârstă, care au decis să trăiască într-o unitate de viață senior, ar trebui să se bucure cu adevărat de mesele lor de zi cu zi. La urma urmei, alimentația sănătoasă și echilibrată pentru persoanele în vârstă aduce nu doar o atitudine mai bună față de viață în general, ci și o sănătate și bunăstare îmbunătățite. Când vă asociați cu noi pentru a oferi servicii de alimentație pentru reședințe senior, puteți să vă odihniți ușor știind că vom gestiona toate acestea în numele dvs.

Valoare adăugată prin servicii

  • O gamă largă de opțiuni de servicii alimentare zilnice
  • Toate tipurile de diete disponibile la cerere
  • Mâncare din surse locale
  • Calitate ridicată, bogată în nutrienți
  • Standarde înalte de sustenabilitate

DINING CONCEPT Vitalance Servicii de catering Dussmann pentru vârstnici

Conceptul nostru holistic de servicii alimentare Vitalance se concentrează pe promovarea, menținerea și îmbunătățirea sănătății în rândul persoanelor în vârstă. Acesta combină nutriția optimă cu alimente plăcute și o dietă adecvată vârstei pentru a contracara tendințele spre malnutriție sau dezechilibre nutriționale.

Adaptăm conceptul Vitalance la nevoile facilității dumneavoastră. La cerere, putem furniza, de asemenea, produse ecologice sau diete speciale. Beneficiați de experiența noastră, de îmbunătățirea sănătății în rândul rezidenților și, în cele din urmă, de o imagine îmbunătățită pentru unitatea dvs.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Calitate înaltă și igienă pentru liniștea sufletească

Vă oferim liniște sufletească și documentație transparentă atunci când vine vorba de igiena alimentară și igiena personală. Deținem certificarea în conformitate cu EN ISO 9001, Regulamentul European de Reglementare în domeniul igienei (CE) nr. 178/2002 și 852/2004, împreună cu un concept HACCP dovedit de noi pe care vă puteți baza:

  • Analiza riscurilor potențiale pentru alimente în procesul de producție
  • Identificarea punctelor în care pot apărea riscuri în procesul de producție
  • Specificarea punctelor critice de control pentru siguranța alimentară
  • Proceduri eficiente de testare și monitorizare pentru punctele critice de control
  • Audituri interne pentru asigurarea calității

Servicii de catering Dussmann

Mai mult decât catering pentru vârstnici

Dussmann este cunoscut pentru serviciile sale versatile în catering pentru seniori. De asemenea, satisfacem o gamă largă de alte facilități – de la cafenea la catering complet, de la centre de zi la spitale. Împreună cu clienții noștri, transformăm serviciile în soluții personalizate.