Curățenie igienică Dussmann

Igienă și curățenie cu standarde de înaltă calitate

Serviciile noastre de curățenie igienică urmează o abordare holistică, cu multe beneficii pentru o igienă optimă, în special în domeniul asistenței medicale și al preparării alimentelor: 360° igienă.

Putem colabora cu dumneavoastră pentru a elabora planuri de curățare și dezinfectare adaptate pentru dumneavoastră, care iau în considerare toți factorii implicați în igiena optimă. Pe cărucioarele noastre de curățare Protect, toți agenții de curățare sunt depozitați în siguranță, astfel încât vă putem garanta cel mai înalt nivel de siguranță.

Datorită sistemului nostru automat de dozare, controlat de program, putem garanta, de asemenea, că toți agenții noștri de curățare sunt utilizați corect.

Serviciile noastre suplimentare în domeniul curățeniei igienice includ pregătirea lenjeriei și a patului. Datorită experienței și expertizei noastre, vă oferim standarde înalte de calitate.

 

Serviciile noastre

  • Pregătirea planurilor de curățare și dezinfectare
  • Curățenie igienică de mentenanță
  • Dezinfectare
  • Eliminarea categoriilor speciale de deșeuri
  • Pregătirea igienică a lenjeriei
  • Pregătirea patului
  • Pregătirea sterilă a articolelor, după cum este necesar, prin intermediul subcontractanților sau clienților

Curățenie sustenabilă a clădirilor

În activitățile noastre de curățare a clădirilor, ne concentrăm pe produse biodegradabile și foarte concentrate și pe apropierea fizică apropiată de partenerii noștri en-gros. Agenții de curățare, produsele din hârtie și textilele au cel puțin o etichetă ecologică: A.I.S.E., floarea UE, sigiliul FSC sau Lebăda Nordică.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Servicii de curățenie Dussmann

Servicii pentru spații curate, sus și jos, interior și exterior

Dussmann este cunoscut pentru gama sa largă de servicii de curățenie. Dacă aveți nevoie de servicii suplimentare de curățare dincolo de curățarea igienică, nu ezitați să verificați ceea ce oferim: