Curățenia Dussmann a mijloacelor de transport

Viteza și flexibilitatea sunt importante pentru noi

Când vine vorba de curățarea transportului, viteza, flexibilitatea și disponibilitatea sunt toate esențiale. Indiferent dacă curățăm autobuze, trenuri sau avioane, oferim personalului nostru special instruit 24 de ore pe zi. În curățarea trenurilor, unul dintre angajații noștri special instruiți chiar merge de-a lungul, astfel încât suntem chiar acolo pentru a ajuta cu orice nevoi urgente.

Angajaţii noştri din domeniul curăţeniei aviatice îndeplinesc cerinţele specifice de securitate care se aplică în acest sector. Și fiecare membru al personalului nostru de curățare a autobuzelor are licența comercială potrivită pentru a putea să se ocupe de alimentarea vehiculelor pentru dvs., de asemenea.

Oferim servicii de cea mai înaltă calitate și în ceea ce privește echipamentele noastre de curățare. Avem vehicule electrice, facilități mobile de curățare a vehiculelor pentru curățarea exterioară, aspiratoare fără fir și materiale biodegradabile de îndepărtare a graffiti-urilor.

În scopul asigurării calității, folosim, de asemenea, coduri RFID pentru a înregistra timpul petrecut de lucru. Acest lucru permite comunicarea online imediată cu privire la disponibilitatea vehiculului.

 

Serviciile noastre

  • Serviciu de zi
  • Curățenie de mentenanță zilnică
  • Curățenie intensivă
  • Curățenie generală
  • Curățenie exterioară a vehiculelor
  • Curățenie interioară a vehiculelor
  • Pregătirea vehiculelor
  • Curățarea flotei/depozitului
  • Curățarea compartimentului pentru bagaje
  • Golirea și dezinfectarea toaletelor vehiculelor

Servicii sustenabile de curățenie

În activitățile noastre de curățare a clădirilor, ne concentrăm pe produse biodegradabile și foarte concentrate și pe apropierea fizică apropiată de partenerii noștri en-gros. Agenții de curățare, produsele din hârtie și textilele au cel puțin o etichetă ecologică: A.I.S.E., floarea UE, sigiliul FSC sau Lebăda Nordică.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Servicii de curățenie Dussmann

Servicii pentru spații curate, de sus în jos și în interior și în exterior

Dussmann este cunoscut pentru gama sa largă de servicii de curățenie. Dacă aveți nevoie de servicii suplimentare dincolo de curățarea transportului, nu ezitați să verificați ceea ce oferim: