Dussmann – suntem aici pentru tine

Cine suntem – în fapte ci cifre

Efectuăm toate serviciile noastre având de-a face cu toate aspectele clădirilor dintr-o singură sursă. Oferim soluții născute din pasiunea noastră pentru managementul integrat al instalațiilor, servicii alimentare, precum și inginerie tehnică a instalațiilor și sistemelor. În rolul nostru ca parte a grupului internațional Dussmann, o companie de familie, combinăm gândirea antreprenorială și soluțiile de înaltă calitate, inovatoare și fiabile, în timp ce ne asumăm responsabilitatea pentru clienți, angajați, și nu numai, mediul înconjurător și societatea în general. Avem grijă de oamenii și locurile în care trăiesc și lucrează – pentru a-și face viața mai bogată și mai ușoară.

Oferim o gamă variată de servicii:

Dussmann Facility Management oferă toate serviciile integrate de management al facilităților.

Dussmann Food Services oferă servicii de catering de la cafenele, la catering complet, de la centre de zi, la facilități pentru persoanele în vârstă. 

Gama noastră de servicii este una impresionantă. Același lucru este valabil și pentru faptele și cifrele referitoare la compania noastră, care echilibrează tradițiile îndelungate și abordările avansate. O privire de ansamblu:

de Peter Dussmann
Fondată 1963
servicii
Portofoliu peste 70
țări în jurul lumii
Activitate în 21

Vă prezentăm managementul nostru executiv

SC Dussmann Serv Romania S.R.L.

Simona Spatacean

Director General

Dussmann: acasă în România și internațional

Segmentele de servicii Facility Management şi Food Services sunt aici pentru dumneavoastră oriunde aţi avea nevoie de noi. Structura regională DussmannTechers vă reunește cu experții noștri în peste 70 de servicii, inclusiv în zona dumneavoastră locală. Cu accent pe inovație, digitalizare și tehnologie, dezvoltăm concepte și soluții personalizate – chiar lângă dumneavoastră şi în conformitate cu cerinţele specifice industriei dumneavoastră. În toate aceste activități, colaborăm îndeaproape cu clienții noștri din 11 țări din Europa și Orientul Mijlociu.

Împreună, ne propunem să facem viața un pic mai ușoară pentru clienții din întreaga lume, cu serviciile noastre de oameni, pentru oameni. Suntem ghidați în acest proces de obiectivele de satisfacție a clienților, excelență, expertiză și spirit inovator.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Dussmann este cea mai mare secţiune de servicii a Grupului Dussmann

Cu 68.200 de angajați în 21 de țări, Grupul Dussmann oferă o gamă completă de servicii legate de clădiri și oameni. Aceasta este organizația umbrelă generală pentru sectoarele noastre Dussmann, Kursana, Dussmann KulturKindergarten și Dussmann das KulturKaufhaus.