Cariere la Dussmann - Găsește locul de muncă care ți se potrivește

Fă parte din echipa Dussmann!

Fie că este vorba de tehnologie de construcție sau de e-mobilitate - oferim servicii în multe segmente de afaceri. Acestea sunt la fel de diverse ca și oportunitățile de carieră care vă așteaptă peste tot în compania noastră. Din acest motiv, căutăm întotdeauna angajați calificați și motivați. Ele stau la baza succesului companiei noastre.

Dussmann oferă numeroase oportunități de intrare pentru profesioniști cu experiență, precum și pentru angajații care nu și-au finalizat formarea. De asemenea, suntem bucuroși să îi primim pe cei care se întorc la muncă sau pe cei care ar dori să încerce ceva nou.

BenefitsAvem multe de oferit

Angajații noștri beneficiază de numeroasele avantaje ale unei companii de servicii cu sediul larg. Veți găsi, de asemenea, beneficiile specifice în anunțul de locuri de muncă respectiv.

Renumerație corectă

Dussmann oferă o remunerație punctuală și corectă și reprezintă baza încrederii pentru toți angajații noștri.


 

Siguranța locului de muncă

Suntem o companie rezistentă la criză datorită unui raport ridicat de capitaluri proprii și a unei structuri corporative diverse, cu activități în sectoarele de gestionare a facilităților, servicii alimentare și soluții tehnice.

Reduceri

Beneficiați de reduceri atractive, nu numai în Berlin, ci și online. Prin intermediul Corporate Benefits® ai acces la reduceri în magazinele online și la multe servicii.

 

Oportunități egale și diversitate

Promovăm egalitatea de șanse, prevenim orice formă de discriminare și prețuim o cultură a diversității. Numai în Germania, angajați din peste 100 de țări lucrează pentru companie.
 

Locații

Oriunde este casa ta, există un loc de muncă la Dussmann lângă tine. Chiar dacă vă mutați, puteți face în continuare parte din echipă datorită muncii mobile.


 

Dussmann este cea mai mare secţiune de servicii a Grupului Dussmann

Cu 68.200 de angajați în 21 de țări, Grupul Dussmann oferă o gamă completă de servicii legate de clădiri și oameni. Aceasta este organizația umbrelă generală pentru sectoarele noastre Dussmann, Kursana, Dussmann KulturKindergarten și Dussmann das KulturKaufhaus.