Servicii de catering Dussmann

Profită de ceea ce oferim

Când vine vorba de bunăstarea personală sau de performanța la locul de muncă, mâncarea potrivită este adesea crucială. Dar mai ales în viața profesională, este greu să găsești timpul. De aceea ne-am propus să oferim clienților noștri servicii de catering gustoase, cu servicii complete – oricând, oriunde. Fie că servim copii, studenți sau seniori, accentul nostru este întotdeauna pe oameni îmbrăcăminte bunăstarea și se bucură de mâncare bună.

Când vine vorba de bunăstarea personală sau de performanța la locul de muncă, mâncarea potrivită este adesea crucială. Dar mai ales în viața profesională, este greu să găsești timpul.

De aceea ne-am propus să oferim clienților noștri servicii de catering gustoase, cu servicii complete – oricând, oriunde. Fie că servim copii, studenți sau seniori, accentul nostru este întotdeauna pe oameni îmbrăcăminte bunăstarea și se bucură de mâncare bună.

Valoare adăugată prin prezentarea noastră generală

  • O gamă largă de opțiuni de servicii alimentare zilnice în diverse domenii
  • Toate tipurile de diete și alimente speciale
  • Mâncare provenită local
  • Calitate înaltă
  • Standarde înaltă de sustenabilitate

35 De ani de experiență în catering și servicii alimentare cu adevărat cu spectru complet

Mâncarea bună formează fundamentul bunăstării și performanței.

Cu gama noastră largă de oferte de servicii alimentare, ne-am specializat în furnizarea de oameni cu high-end, alimente nutritive oricând, oriunde.

Câteva principii cheie se aplică la tot ceea ce oferim. De exemplu, suntem mereu în căutarea sustenabilității și ne aprovizionăm în principal cu alimente locale. Alimentele organice certificate sunt, de asemenea, disponibile la cerere, desigur.

Suntem, de asemenea, bucuroși să satisfacem cerințele individuale. Oferim tot felul de diete și alimente speciale, astfel încât toată lumea să poată împărtăși bucuria unei mese bune.

Tehnologiile noastre sunt adaptate pentru a se potrivi clienților noștri, nu invers. Acest lucru se referă la metodele de producție, serviciul de comandă și sistemele de facturare. Nu în ultimul rând, suntem bucuroși să răspundem oricăror solicitări speciale și să oferim soluții care depășesc simpla servire a alimentelor.

Preparatul potrivit pentru orice grup

35 de ani de experiență și 90 de milioane de mese pe an vorbesc volume. Ne bazăm pe această experiență pentru a vă oferi o varietate adevărată, de la un bar de cafea la servicii complete de alimentație. Suntem conduși de un singur scop: să vă încântăm din când în când cu oferte și campanii proaspete.

Food Service Innovation LabDucem catering-ul la nivelul următor

Cum putem valorifica digitalizarea fără probleme și economiile de scară pentru a stabili noi standarde în serviciile alimentare? Tămâia este doar una dintre întrebările pe care ni le punem la Dussmann Food Service Innovation Lab.

Catering made by DussmannLa ce ne referim prin sustenabilitate?

Sustenabilitatea și plăcerea nu se exclud reciproc. De aceea ne-am propus, în rolul nostru de furnizori de servicii de catering și o companie de familie, să colaborăm cu clienții noștri pentru a crea concepte locale durabile.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Calitate înaltă și igienă pentru liniștea sufletească

Vă oferim liniște sufletească și documentație transparentă atunci când vine vorba de igiena alimentară și igiena personală. Deținem certificarea în conformitate cu EN ISO 9001, Regulamentul European de Reglementare în domeniul igienei (CE) nr. 178/2002 și 852/2004 și DIN 10514 pentru formarea în domeniul igienei, împreună cu un concept HAACP dovedit al nostru pe care vă puteți baza:

  • Analiza riscurilor potențiale pentru alimente în procesul de producție
  • Identificarea punctelor în care pot apărea riscuri în procesul de producție
  • Specificarea punctelor critice de control pentru siguranța alimentară
  • Proceduri eficiente de testare și monitorizare pentru punctele critice de control

 

Solicită oferta

Să vă sfătuim. În funcție de nevoile dvs., vă putem oferi servicii individuale competente sau un pachet personalizat de servicii complete - toate dintr-o singură sursă. Vom fi bucuroși să vă pregătim o ofertă individuală.

 

Mirel Ion

Director Food Services