Sustenabilitate cu serviciile de catering Dussmann

Viziunea și Misiunea noastră

Ca partener în catering și companie de familie, credem că avem o responsabilitate specială pentru semenii noștri și pentru lumea naturală. De aceea, ne-am angajat să ne facem partea noastră pentru a proteja climatul, oferind în același timp clienților noștri cele mai bune opțiuni de masă locale. Privim provocările cu care ne confruntăm ca oportunități și ne bazăm pe ele ca pe o sursă de creativitate și inovație.

Valoare adăugată prin Servicii

 • Managementul deșeurilor eficient
 • Ambalaje reduse
 • Produse ecologice și de comerț echitabil selectate în mod implicit
 • Lanțuri locale de aprovizionare, logistică simplificată
 • Toate aspectele legate de sustenabilitate incorporate în promoțiile noastre alimentare în tabele corporative

Sustenabilitatea făcută de Dussmann

Menținerea unui climat locuibil și plăcerea locală de a lua masa sunt în primul rând în tot ceea ce facem. Ca o companie de familie și partenerul dumneavoastră în catering, credem că avem o responsabilitate specială pentru semenii noștri și pentru lumea naturală. Dincolo de asta, privim provocările cu care ne confruntăm ca oportunități și le folosim ca sursă de creativitate și inovare. Aceasta este viziunea noastră pe măsură ce ne angajăm în planuri pentru stabilitatea viitoare și stabilim subiectele de sustenabilitate și plăcere ca standarde în catering. Fiecare cuvânt al viziunii noastre de catering se bazează pe câmpuri de acțiune care ne ajută să urmărim obiectivele corecte. Pentru a dezvolta aceste domenii, am chestionat angajații, partenerii externi și mesele și am luat în considerare contextul social general în schimbare.

Reducerea deșeurilor, reducerea costurilorManagementul deșeurilor

De la depozit la producție și dincolo de ceea ce rămâne pe plăcile de oameni, identificăm deșeurile alimentare care pot fi evitate pe tot parcursul procesului și folosim aceste informații pentru a elabora un plan de acțiune și recomandări adaptate în mod specific pentru dvs. Acest lucru reduce deșeurile și, mai presus de toate, reduce costurile.

Prezentare generală a măsurilor luate de noi:

 • Energia produsă folosind uleiuri, grăsimi și deșeuri alimentare
 • Utilizarea exclusivă a sacilor de gunoi reciclabili
 • Ambalaje reutilizabile și ambalaje mari în loc de ambalaje de unică folosință

Catering Dussmann: local și sezonier

Credem că numai cele mai bune elemente ar trebui să ajungă pe farfuria ta. De aceea suntem extrem de stricți în ceea ce privește calitatea alimentelor noastre. Folosim numai sare iodată, folosim zahărul cât mai puțin posibil și folosim exclusiv canola sau ulei de măsline. De asemenea, suntem atenti sa asiguram o densitate mare de nutrienti in toate alimentele noastre. Asta înseamnă o bogăție de vitamine, minerale și proteine, dar nu multă grăsime.

Organic, local și sezonier – combinația potrivită pentru meniul tău

În anumite companii, oferim deja o selecție amplă de produse ecologice cu certificare ecologică și, prin urmare, ne concentrăm din ce în ce mai mult pe agricultura ecologică. Acest lucru nu numai că afectează natura mai puțin decât agricultura convențională, dar aduce și o contribuție importantă la un mediu mai bun.

Produsele ecologice utilizate sunt prezentate în mod corespunzător în meniurile companiilor certificate ecologic. Prezentare generală a opțiunilor noastre organice:

 • Fructe, legume, produse lactate, carne și mezeluri provin în principal de la nivel local
 • Mai mult de două feluri de mâncare sățioase și legume săptămânale, care sunt de preferință de calitate organică
 • Cafea, ceai și produse din ciocolată în primul rând comerț echitabil

Calitate și igienă - dovediteConceptul HACCP

În igiena produselor alimentare, lucrăm în conformitate cu conceptul nostru HACCP. Acest sistem eficient de control garantează cea mai mare siguranță alimentară și igienă pe tot parcursul procesului de producție. Acest lucru necesită documentație completă și audituri HACCP regulate efectuate de un institut independent de igienă.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Servicii de catering Dussmann

Mai mult decât sustenabilitate

Dussmann oferă servicii versatile și durabile în sectorul serviciilor alimentare. Aici oferim o gamă largă de facilități - de la cafenele până la catering complet, de la centre de zi până la spitale. Împreună cu clienții noștri, transformăm serviciile în soluții personalizate.