Curățenia Dussmann în camere cu atmosfera controlată

Expertiza cu standarde stricte de calitate

Datorită cerințelor noastre exigente pentru personal, igienei stricte și normelor de securitate și sănătate în muncă, respectării standardelor internaționale de calitate și angajamentului față de documentația cuprinzătoare, îndeplinim cele mai înalte standarde de calitate în domeniul curățeniei în camere curate. De asemenea, suntem capabili să îndeplinim alte cerințe, cum ar fi clasificări diferite ale camerelor curate și orientări specifice site-ului.

Vom lucra împreună cu dumneavoastră pentru a crea un concept de curățare și pentru a sublinia frecvența curățării, procedurile specifice de curățare și produsele de curățare.

Curățarea în camere curate depinde, de asemenea, de calitatea personalului de curățenie. Angajații noștri sunt instruiți cum să se comporte în camere curate și airlocks, reguli de îmbrăcăminte, proceduri de lucru, documentație, GMP și sănătate și siguranță. Avem, de asemenea, ani de experiență în sectoarele semiconductorilor, produselor farmaceutice și alimentelor și în tehnologia aerului, până la și inclusiv facilități medicale.

Serviciile noastre

  • Curățenia în camere cu atmosfera controlată
  • Managementul îmbrăcămintei
  • Formarea personalului intern și extern

Curățenia sustenabilă a clădirilor

În activitățile noastre de curățare a clădirilor, ne concentrăm pe produse biodegradabile și foarte concentrate și pe apropierea fizică apropiată de partenerii noștri en-gros. Agenții de curățare, produsele din hârtie și textilele au cel puțin o etichetă ecologică: A.I.S.E., floarea UE, sigiliul FSC sau Lebăda Nordică.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Servicii de curățenie Dussmann

Servicii versatile pentru spații curate

Dussmann este cunoscut pentru gama sa largă de servicii de curățenie. Dacă aveți nevoie de servicii suplimentare de curățenie dincolo de curățenia în cameră, nu ezitați să verificați ceea ce oferim: