Servicii de catering Dussmann pentru școli

Nutriția potrivită pentru elevi și studenți

O dietă echilibrată contribuie la absorbția mai rapidă a informațiilor noi și facilitează învățarea. Un corp sănătos este primul pas spre o minte sănătoasă. De aceea, Dussmann Food Services este partenerul potrivit pentru școala sau instituția de învățământ superior. Vă putem oferi nutriția potrivită pentru studenți și instructori, ajutându-vă să vă stimulați succesul!

Mai mult decât catering

  • O gamă largă de opțiuni de servicii alimentare zilnice
  • Alimente din surse locale
  • Calitate ridicată, bogată în nutrienți
  • Produse organice disponibile la cerere

dining concept CoolCooking35 de ani experiență în catering și servicii de luat masa

CoolCooking este serviciul nostru de catering pentru studenți și elevi, oferind mai mult decât mese bune la cantină sau în sala de mese. Proiectat cu o structură modulară, se adaptează la cerințele individuale ale fiecărei grupe de vârstă.

Susținem evenimentele școlare și oferim informații practice pentru instruirea în clasă. Suntem bucuroși să lucrăm cu profesorii și părinții în domeniul educației nutriționale și să răspundem solicitărilor individuale. Servim alimente pe care copiii și adulții tineri se bucură să le mănânce și să se concentreze asupra pregătirii atente și a ingredientelor de cea mai bună calitate. Folosim în principal produse sezoniere provenite de la furnizori locali în acest proces.

Gama noastră de opțiuni alimentare este aliniată la gusturile tinerilor oaspeți, iar serviciul nostru este creativ. Acest lucru face ca sala de mese să fie un punct de întâlnire popular, dar nu toate. De asemenea, puteți fi siguri că stimulați sănătatea, bunăstarea și concentrarea studenților.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Servicii de catering Dussmann

Mai mult decât mâncare la școală

Dussmann este cunoscut pentru serviciile sale versatile în catering școlar. De asemenea, ne ocupăm de o gamă largă de alte facilități - de la cafenea la catering complet, de la centre de zi la case de pensii. Împreună cu clienții noștri, transformăm serviciile în soluții personalizate.