Servicii de catering Dussmann pentru facilități de îngrijire a copiilor

Mâncare delicioasă pentru copii

Opțiunile de luat masa pentru un centru de zi sunt esențiale pentru sănătatea celor mici. De aceea este atât de important să știți că aceste servicii sunt pe mâini bune. Dussmann Food Services este partenerul tău atunci cand vine vorba de o alimentație echilibrată si sănătoasă pentru copii. Oferim zilnic o gamă variată și nutritivă de alimente.

Valoare adăugată prin serviciile noastre

  • O gamă largă de opțiuni de servicii alimentare zilnice
  • Mâncare din surse locale
  • Calitate ridicată, bogată în nutrienți
  • Opțiuni organice disponibile la cerere

 

Dining COncept Capt'nCook35 de ani experiență în catering și servicii de luat masa

Capt’nCook este conceptul nostru holistic de servicii alimentare pentru centrele de îngrijire de zi: de înaltă calitate și gustoase. Dezvoltat special pentru nevoile copiilor de doi până la șase ani, acesta oferă varietate și diversitate. Copiii, îngrijitorii și părinții au, de asemenea, un cuvânt de spus în ceea ce servim.

O selecție largă de alimente îi ajută pe copii să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase și să învețe să se bucure de mese ca o experiență socială. Alimentele noastre conțin o multitudine de vitamine, minerale, carbohidrați și proteine, dar cantități relativ scăzute de grăsimi. De asemenea, folosim zahăr foarte rar. Folosim exclusiv canola și ulei de măsline, fără grăsimi hidrogenate sau conservanți. Toate alimentele noastre sunt lipsite de potențiatori de aromă.

Fructele și legumele sunt în meniu zilnic, uneori gătite și uneori crude. Carnea este servită o dată sau de două ori pe săptămână, iar peștele cel puțin o dată pe săptămână. Produsele lactate sunt incluse de două-trei ori pe săptămână.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Calitate înaltă și igienă pentru liniștea sufletească

Vă oferim liniște sufletească și documentație transparentă atunci când vine vorba de igiena alimentară și igiena personală. Deținem certificarea în conformitate cu EN ISO 9001, Regulamentul European de Reglementare în domeniul igienei (CE) nr. 178/2002 și 852/2004, împreună cu un concept HACCP dovedit de noi pe care vă puteți baza:

  • Analiza riscurilor potențiale pentru alimente în procesul de producție
  • Identificarea punctelor în care pot apărea riscuri în procesul de producție
  • Specificarea punctelor critice de control pentru siguranța alimentară
  • Proceduri eficiente de testare și monitorizare pentru punctele critice de control
  • Audituri interne pentru asigurarea calității

Servicii de catering Dussmann

Mult mai mult decât catering de zi cu zi

Dussmann este cunoscut pentru serviciile sale versatile în catering pentru facilitățile de îngrijire a copilului. De asemenea, ne ocupăm de o gamă largă de alte facilități - de la cafenele la catering complet, de la școli la case de pensii. Împreună cu clienții noștri, transformăm serviciile în soluții personalizate.