Servicii de curățenie Dussmann

Asigurăm curățenia și bunăstarea

Sprijinim companiile cu curățarea clădirilor. Serviciile noastre de curățenie fac mai mult decât să ofere o curățenie mai mare. De asemenea, vă asigură angajații’ bunăstare. Având în vedere acest lucru, portofoliul nostru cuprinde o gamă completă de servicii profesionale de curățenie. Puteți lucra cu noi pentru a defini obiectivele pe care apoi le atinge pentru tine. De exemplu, putem dezvolta un concept de curățare personalizat, adaptat în mod specific proprietății dvs., toate pe baza nevoilor și cerințelor individuale.

Valoare adăugată prin servicii noastre

  • Servicii de curățenie profesionale
  • Adaptate individual la nevoile tale
  • Procese optimizate cu rentabilitate ridicată

Serviciile noastre în segmentul de curățenie

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Curățenie și igienă într-o singură sursă

De la Dussmann obțineți atât: cea mai înaltă calitate posibilă, cât și cea mai bună eficiență a costurilor. Produsele noastre și mașinile de curățat sunt blânde cu materialele și ecologice. Serviciile noastre inovatoare de curățenie aduc o contribuție semnificativă la menținerea valorii proprietății dumneavoastră. Iar managementul nostru integrat al calităţii asigură o performanţă constantă: calitate şi fiabilitate constante. În plus, suntem certificați în mod regulat de către institute de testare independente. De exemplu, marca de calitate RAL "GZ 902" atestă calitatea noastră constantă în curățarea clădirilor, care depășește cu mult standardele legale.

Servicii de curățenie sustenabile

În activitățile noastre de curățare a clădirilor, ne concentrăm pe produse biodegradabile și foarte concentrate și pe apropierea fizică apropiată de partenerii noștri en-gros. Agenții de curățare, produsele din hârtie și textilele au cel puțin o etichetă ecologică: A.I.S.E., floarea UE, sigiliul FSC sau Lebăda Nordică.

Cobotics by DussmannRoboți în curățarea clădirilor

Pe lângă personalul calificat de curățare, folosim diferite modele de roboți moderni pentru a curăța autonom suprafețe mari și într-o singură operație.

Facility Management Dussmann

Mult mai mult decât curățenia clădirilor

Dussmann este cunoscut pentru gama sa largă de servicii de curățenie. Dincolo de aceasta, oferim o multitudine de servicii diferite de gestionare a instalațiilor – de la diverse servicii de securitate la înființarea unei infrastructuri de încărcare pentru flotele de vehicule electrice. Lucrăm cu clienții noștri pentru a crea soluții personalizate de servicii.