Curățenia industrială Dussmann

Igienă și curățenie pentru facilitățile dumneavoastră

Ne bucurăm să punem la dispoziţia dumneavoastră experienţa noastră şi anii de experienţă în curăţarea instalaţiilor industriale şi de producţie. Cu personalul nostru bine pregătit, reguli stricte de igienă și securitate și sănătate în muncă și standarde internaționale de calitate, vă garantăm că cerințele dumneavoastră vor fi îndeplinite.

Scopul nostru comun este să menținem funcționalitatea mașinilor și a instalațiilor dumneavoastră și să le extindem durata de viață funcțională prin curățarea industrială profesională.

Putem colabora cu dumneavoastră pentru a elabora orientări procedurale clare și proceduri standard de operare pentru a ne asigura că îndeplinim întotdeauna toate cerințele dumneavoastră individuale de calitate. Serviciile noastre sunt documentate în mod transparent și în întregime în acest proces.

Pentru a crea sinergii, adaptăm fluxurile de lucru în curățarea industrială pentru a se potrivi reciproc, utilizând metode tradiționale și nou dezvoltate, împreună cu produse de curățare excelente. Acest lucru aduce cel mai înalt nivel posibil de rentabilitate.

 

Serviciile noastre în segmentul de curățenie industrială

  • Curăţenie pentru instalaţii şi echipamente industriale
  • Curățenia panourilor solare
  • Servicii de curățenie manuale
  • Curățenie cu presiune scăzută
  • Curățenie cu spumă
  • Curățenie chimică
  • Curățenie cu presiune ridicată
  • Curățenie cu gheață uscată
  • Dizinfectare

Curățenie sustenabilă a clădirilor

În activitățile noastre de curățare a clădirilor, ne concentrăm pe produse biodegradabile și foarte concentrate și pe apropierea fizică apropiată de partenerii noștri en-gros. Agenții de curățare, produsele din hârtie și textilele au cel puțin o etichetă ecologică: A.I.S.E., floarea UE, sigiliul FSC sau Lebăda Nordică.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Servicii de curățenie Dussmann

Servicii versatile pentru spații curate

Dussmann este cunoscut pentru gama sa largă de servicii de curățenie. Dacă aveți nevoie de servicii suplimentare de curățenie dincolo de curățenia industrială, nu ezitați să verificați ceea ce oferim: