Servicii de catering Dussmann pentru pacienți

Nutriție sănătoasă și echilibrată pentru pacienți

Nutriția este foarte importantă, în special în mediul medical. O dietă bună și echilibrată îmbunătățește semnificativ sănătatea pacienților și a persoanelor care urmează un tratament. La urma urmei, nutriția spitalicească în sine poate face parte dintr-un plan de tratament. Scopul serviciului nostru de catering spitalicesc este de a vă sprijini și de a vă oferi opțiuni echilibrate.

Valoare adăugată prin servicii

  • O gamă largă de opțiuni de servicii alimentare zilnice
  • Produse organice disponibile la cerere
  • Mâncare din surse locale
  • Calitate ridicată, bogată în nutrienți
  • Standarde înalte de sustenabilitate

Dning COncept Delicatess Servicii de catering Dussmann pentru spitale

Conceptul nostru de mese Delicatess a fost conceput special pentru spitale și pacienții lor pentru a face față provocării de a vă oferi opțiuni optime, echilibrate și sănătoase de catering. Serviciul nostru oferă o soluție personalizată, dezvoltată în colaborare cu dumneavoastră și adaptată nevoilor dumneavoastră individuale de îmbrăcăminte de spital.

Putem oferi servicii la nivel de restaurant, chiar și fără o bucătărie centrală. Acest lucru este posibil datorită facilităților de producție moderne, flexibile și expertizei specialiștilor noștri în catering. De asemenea, lucrăm cu nutriționiștii pentru a oferi o gamă completă de diete speciale. Punem pacienții și nevoile lor pe primul loc.

Conceptul nostru de nutriție Delicatess poate include, de asemenea, servicii alimentare pentru angajații dvs., cum ar fi un bar de cafea sau un restaurant pentru personal. Aici, de asemenea, putem garanta alimente bune, sănătoase și echilibrate. La urma urmei, urmărim întotdeauna calitatea ingredientelor pe care le folosim selectând furnizorii noștri –, dintre care majoritatea sunt – locale cu atenție și pregătind mâncarea cu grijă. De asemenea, putem folosi produse ecologice la cerere. În plus, oferim săptămâni tematice care fac meniul tău și mai atractiv.

CATERING MADE BY DUSSMANNLa ce ne referim prin sustenabilitate?

Sustenabilitatea și plăcerea nu se exclud reciproc. De aceea ne-am propus să lucrăm cu clienții noștri pentru a crea concepte locale durabile. Citiți mai departe pentru a afla cum funcționează. 

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

Calitate înaltă și igienă pentru liniștea sufletească

Vă oferim liniște sufletească și documentație transparentă atunci când vine vorba de igiena alimentară și igiena personală. Deținem certificarea în conformitate cu EN ISO 9001, Regulamentul European de Reglementare în domeniul igienei (CE) nr. 178/2002 și 852/2004, împreună cu un concept HACCP dovedit de noi pe care vă puteți baza:

  • Analiza riscurilor potențiale pentru alimente în procesul de producție
  • Identificarea punctelor în care pot apărea riscuri în procesul de producție
  • Specificarea punctelor critice de control pentru siguranța alimentară
  • Proceduri eficiente de testare și monitorizare pentru punctele critice de control
  • Audituri interne pentru asigurarea calității

Servicii de catering Dussmann  

Mai mult decât catering pentru spitale

Dussmann este cunoscut pentru serviciile sale versatile de catering pentru pacienți. De asemenea, satisfacem o gamă largă de alte facilități – de la cafenea la catering complet, de la centre de zi la case de pensii. Împreună cu clienții noștri, transformăm serviciile în soluții personalizate.