Sustenabilitatea la Dussmann

Ecologic. Social. Economic.  

În calitate de afacere de familie și furnizor internațional de servicii, dorim să rezolvăm problemele pentru clienții noștri și pentru co-proiectanții spațiilor de locuit și de lucru. Crearea unui lucru durabil este competența noastră de bază. De aceea, a acționa responsabil și etic a fost întotdeauna unul dintre principiile noastre fundamentale. Sau să spunem altfel: Pentru noi, sustenabilitatea nu este un cuvânt cheie - este modul în care facem afaceri.

Desigur, asta nu înseamnă că deja facem totul perfect. De asemenea, vrem să devenim mai buni. În acest scop, Grupul Dussmann, în calitate de societate-mamă, a stabilit obiective clare și a dezvoltat instrumente pentru a monitoriza și documenta realizarea acestor obiective. În acest fel, și noi ne putem măsura împotriva lor și putem învăța de la ei. Acționând în mod durabil, ne îmbunătățim procesele de afaceri în toate domeniile - ecologic, social și economic.

Sustenabilitatea la Grupul Dussmann

Sustenabilitatea nu este doar un subiect important pentru Dussmann, ci pentru întregul Grup Dussmann. Doriți să citiți mai multe despre raportul de sustenabilitate al Grupului?

Sistem de management integrat 

Politica noastră de sustenabilitate are o metodă

Știm: Politica de sustenabilitate nu este o măsură unică, este un proces continuu. Pentru a organiza, controla și monitoriza acest proces, am făcut ca politica noastră de sustenabilitate să facă parte din sistemul nostru integrat de management. Aceasta mapează și structurează toate metodele și instrumentele pe care le dezvoltăm în domeniile calității, protecției sănătății, securității în muncă și protecției mediului.

În acest sens, aderăm îndeaproape la standardele internaționale de mediu, energie și calitate. Sistemul nostru de management integrat este certificat ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001 și, parțial, ISO 50001. Și, bineînțeles, ne place să fim măsurați de satisfacția angajaților, a contactelor de afaceri și a clienților noștri.