Servicii de securitate Dussmann

Vă asigurăm siguranța și securitatea 

Cerinţele dumneavoastră stau la baza unui concept de securitate de la Dussmann. Factorii cheie în executarea perfectă a acestui concept includ calitatea, personalul de securitate, documentația, organizarea și tehnologia. Acest lucru este esențial în a vă oferi cea mai mare măsură în securitate.
 
Aliniem acești factori unul față de celălalt, deoarece, la urma urmei, colaborarea strânsă este singura modalitate prin care putem dezvolta și identifica criteriile pentru cea mai bună calitate posibilă în serviciile de securitate individuale și putem găsi modalități de a verifica dacă aceste criterii sunt îndeplinite. 

Valoare adăugată prin serviciile noastre

  • Personal calificat
  • Documentație integrală 
  • Ajustat individual nevoilor tale  
  • Proces optimizat cu eficiență de cost ridicată

Iată cum să vă mențineți siguranța și securitatea. O potrivire perfectă

Utilizarea tehnologiei avansate de securitate necesită un personal bine pregătit pe care vă puteți baza. De aceea, selectăm cu grijă specialiștii noștri în securitate și le oferim educație și formare continuă regulată.

Dincolo de aceasta, documentația serviciilor noastre de securitate este întotdeauna transparentă, fără lacune. Acesta este un factor important atunci când vine vorba de chestiuni de răspundere, dar nu toate. Este, de asemenea, esențială în ceea ce privește organizarea.

Nu în ultimul rând, puteți conta pe managementul calității orientat spre client, care include audituri, jurnale de inspecție și sisteme informatice de ultimă generație. Departamentul nostru specializat pentru sisteme de securitate ușor integrate asigură că tehnologia de securitate funcționează fiabil și este întotdeauna actualizată.

Punct de contact în apropierea ta

Utilizați funcția noastră de căutare a locației pentru a găsi punctul de contact potrivit în apropierea dumneavoastră și contactați locația corespunzătoare a sucursalei – prin e-mail, telefon sau pur și simplu utilizând formularul nostru de contact.

CUSTOM-FIT SECURITYSoluții de securitate integrabile

Fie că este vorba de turnuri video mobile sau de sisteme fiabile de detectare a pericolelor - subiectul securității necesită interacțiunea perfectă a multor componente. Cu soluțiile noastre integrabile, oferim securitate adaptată nevoilor dumneavoastră.

FAST FAULT CLEARANCEÎntreținerea tehnologiei de securitate

Vă putem ajuta să rezolvați întreruperile – 24 de ore pe zi, cu o calitate consistentă a serviciilor. Cu noi, menținerea tehnologiei de securitate este o interacțiune provocatoare și sofisticată între multe procese operaționale și administrative.

Facility Management Dussmann

O gamă completă de servicii de siguranță și securitate

Cu Dussmann, vă puteți odihni întotdeauna ușor știind că sunteți în siguranță și în siguranță. Asta înseamnă mai mult decât securitate. Oferim o multitudine de servicii diferite de gestionare a facilităților, pe care colaborăm cu clienții noștri pentru a crea soluții personalizate – de la curățarea clădirilor până la înființarea unei infrastructuri de încărcare pentru flotele de vehicule electrice.